Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De 5 leukste plekken om de halve finales en finale WK 2018 te kijken

De 5 leukste plekken om de halve finales en finale WK 2018 te kijken

Gepubliceerd: Dinsdag 10 juli 2018 12:14

Het WK 2018 is volop aan de gang. En hoewel Nederland deze editie niet mee deed, is de WK-koorts toch ook in Rotterdam aangekomen. De poulewedstrijden werden met veel enthousiasme in de stad bekeken en ook de halve finales en finale zijn op verschillende plekken in de stad te bekijken. Wij zetten een aantal plekken waar je voetbal kunt kijken op een rijtje!

  1. Annabelgië: De Rode Duivels spelen vanavond de halve finale tegen Frankrijk. Op het terras van Annabel, Biergarten en BAR hangt een groot beeldscherm en kan je vanavond vanaf 17.00 uur België aanmoedigen onder het genot van een biertje en extra dikke frieten.
  2. Boudewijn: Ook in Belgisch Biercafé Boudewijn wordt er voor de Rode Duivels gejuicht. Je bent vanavond vanaf 19.00 uur welkom in de binnentuin waar een scherm hangt en de buitenbar open is.
  3. Panenka: Alle wedstrijden zijn natuurlijk te bekijken in hét sportcafé in Rotterdam. ook Frankrijk-supporters zijn hier welkom ;)
  4. Paddy Murphy's: Woensdagavond zit je voor Engeland - Kroatië goed in deze Irish Pub!
  5. Excelsior Stadion: Op Woudestein kan je zondag vanaf een groot beeldscherm naar de finale van het WK kijken! Organisator Aziz Yagoub wacht af welke landen er in de finale komen en bedenkt daar omheen dan een thema. Het wordt in ieder geval een gezellig feestje!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services