Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De ‘mooiste vrouw van Nederland’ komt uit Rotterdam

De ‘mooiste vrouw van Nederland’ komt uit Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 10 juli 2018 17:32

De 24-jarige Rotterdamse Rahima Dirkse is maandagochtend gekroond tot Miss Nederland 2018. De Braziliaans-Nederlandse schone mag een jaar lang haar kroon als ‘mooiste vrouw van Nederland’ dragen. Ook de winnaar van de schoonheidsverkiezing voor mannen, Bradley Zee komt uit Rotterdam. 

De nieuwe Miss Nederland gaat ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe-verkiezingen in Las Vegas. Ze schitterde volgens de jury in alle rondes, zo ook tijdens de omstreden bikinironde. De Amerikaanse Miss Verkiezing besloot eerder dit jaar dat de bikinironde niet meer van deze tijd was en schrapte het uit de wedstrijd.

Schoonheid komt in vele vormen en de meningen over verkiezingen als deze zijn ook in Rotterdam verdeeld. Hoewel de een het een ‘vleeskeuring’ noemt, ziet de ander het als een kans om je shine te pakken!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services