Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Creativiteit kent geen beperkingen

Zaterdag 12 augustus 2017 14:35

Creativiteit kent geen beperkingen

De visueel beperkte tassenontwerper Annemarie Nodelijk heeft zich nooit tegen laten houden door haar beperking. Onder het mom van ‘creativiteit kent geen beperking’ presenteert zij op 26 augustus haar nieuwe werk in het Drijvend Paviljoen.

 

 
 
 
Haar doel is om meer aandacht te krijgen voor het stimuleren van maatschappelijke deelname door mensen met een visuele beperking. 

Zij wil aantonen dat mensen met een beperking voor een grote uitdaging staan als het gaat om maatschappelijke participatie. Echter, Annemarie is er wel heilig van overtuigd dat deze participatie met creativiteit en doorzettingsvermogen voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn.

Al eerder waren wij op bezoek bij deze creatieve duizendpoot. Kijk hier de reportage terug.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services