Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Creatieve pop-up restaurants maken belevenis IFFR compleet

Creatieve pop-up restaurants maken belevenis IFFR compleet

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 17:42

Tijdens het Internationaal Filmfestival is er ook op eetgebied wel wat bijzonders te beleven! Stiekem dineren en cocktails drinken in de achterkamers van de Arminiuskerk. Of fine dining in pop-up restaurant aan het Weena, waar chefkok Friedjof Kempenaar zichzelf uitdaagt met een veganistisch vijf gangen menu.

De belevenis van het IFFR is zoveel meer dan alleen films kijken. Zo kun je op verschillende plekken in de stad eten bij creatieve pop-up restaurants. Bijvoorbeeld in Arminius waar verschillende kamers, door The Royal Hangover, zijn omgetoverd tot stiekeme eetkamers waar van alles te zien valt.

Naast The Royal Hangover is ook House of Tribes een opmerkelijk pop-up restaurant. Hier bestaat het vijfgangendiner uit alleen veganistische gerechten. Onder andere door middel van moleculair koken maakt chef-kok Friedjof Kempenaar zijn gerechten klaar.

Het is mogelijk om een hapje te eten bij de restaurants tot einde Film Festival. Bekijk in de reportage hoe het eraan toegaat.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services