Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Corrie helpt asielzoekers in haar wijk IJsselmonde

Corrie helpt asielzoekers in haar wijk IJsselmonde

Gepubliceerd: Dinsdag 04 augustus 2020 17:12

Het onderzoeksprogramma ‘Veerkracht van lokale gemeenschappen’ van de Veldacademie richt zich op de vraag hoe groepen Rotterdammers reageren op ingrijpende gebeurtenissen en ontwikkelingen in de stad. Er wordt ingezoomd op verschillende stedelijke gemeenschappen. Hoe gaan zij om met maatschappelijke veranderingen? Hoe en waarom komen zij in actie?

Filmmaker Floor Hofman maakte binnen dit onderzoeksprogramma een reeks films. In deze films portretteert ze verschillende gemeenschappen in IJsselmonde en interviewt ze de leden over veranderingen in hun wijk en wat ze daaraan willen bijdragen.

In deze aflevering van Sociale Veerkracht IJsselmonde maken we kennis met Corrie. Ze is lid van de Pelgrimskerk en organiseert middagen voor bewoners van het asielzoekerscentrum.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services