Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
COOLSINGELPRAAT PODCAST OVER PROBLEMEN IN DE STAD

COOLSINGELPRAAT PODCAST OVER PROBLEMEN IN DE STAD

Gepubliceerd: Donderdag 13 februari 2020 15:55

Coolsingelpraat is een initiatief van OPEN Rotterdam en Vers Beton en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam en de Doelen Studio. Opnames in de Doelen Studio zijn gratis bij te wonen.

Op zondag 16 februari komt de achtste aflevering online van Coolsingelpraat, de politieke podcast van Rotterdam, hebben we het over de problemen waar de stad onder gebukt staat en welke echt moeten worden opgelost.

Stampvolle metro’s en trams? Naar aanleiding van de de Hoekse Lijn, is er een alternatief vervoer? Deelfietsten of deel scooters gebruiken? Of zijn die te duur en kies je toch voor een fiets? In Rotterdam heb je vaak te maken met stampvolle metro’s en trams. Maar wat vinden mbo-studenten hiervan?

Voorafgaand aan deze aflevering van de podcast, bezochten we het Grafisch Lyceum Rotterdam en vroegen we de leerlingen welke problemen echt opgelost moeten worden. Houd de kanalen van Vers Beton in de gaten voor nieuws over Coolsingelpraat.

Beluister hier de zevende podcast!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services