Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Containerbar opent permanent op Noordplein

Containerbar opent permanent op Noordplein

Gepubliceerd: Donderdag 30 juli 2020 17:11

In het Noorden van Rotterdam is er een nieuwe speler in de horecawereld. Containerbar Noord opent haar deuren op het Noordplein en is nu al een hotspot in Rotterdam. De bar naast de Zwart Janstraat promoot omliggende bedrijfjes: ‘Wij sporen de mensen aan om eten te bestellen bij omliggende zaakjes’ legt eigenaar Frankie Dros uit.

De nieuwe bar valt goed in de smaak: ‘Niet alleen de gasten, maar ook de omliggende bewoners en bedrijven zijn er erg blij mee’, zegt een tevreden gast.


Frankie geeft aan dat hij wel gespannen te zijn: ‘Tuurlijk vind ik het spannend, maar als het ergens veilig kan, is dat wel hier’. Compagnon Dave Heijnen voegt toe: 'Het is een gekke periode, maar iedereen haalt zelf hun drinken en Frankie en ik houden een oogje in t zeil. Hiermee Waarborgen we de afstand!’.

De nieuwe containerbar is een hippe toevoeging aan Rotterdam-Noord. Wij gingen langs bij de opening in deze gekke periode.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services