Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Circusstad Festival | FESTIVAL TV

Circusstad Festival | FESTIVAL TV

Gepubliceerd: Vrijdag 01 mei 2020 12:27

Elk jaar wordt tijdens het Circusstad Festival het Schouwburgplein omgetoverd tot een piste. Op allerlei locaties vinden er wervelende, spannende, po√ętische en magische performances plaats. Dat het dit jaar niet door kan gaan wegens de preventiemaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is extra wrang; het festival vierde dit jaar namelijk het 10-jarig jubileum.

Om toch nog een beetje het circus-gevoel te krijgen kijken we samen met Maaike van Langen, artistiek directeur van Circusstad Festival, terug naar beelden van voorgaande jaren en naar trailers van performances die dit jaar zouden plaatsvinden.

CIRCUSSTAD ROTTERDAM | FESTIVAL TVFESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services