Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Chipactie katten in Prins Alexander groot succes

Chipactie katten in Prins Alexander groot succes

Gepubliceerd: Maandag 20 november 2017 17:59

Chip, ik heb je! Dankzij de gratis chipactie in november is de kans groter dat verdwaalde Rotterdamse katten terugkeren bij hun baasjes. Ook in poezenhotspot Prins Alexander, dat al enkele jaren een kattenhotel kent.


De actie loopt daar beter dan in november 2016. “We hebben nu in één week ongeveer evenveel gechipt als vorig jaar in de gehele maand”, stelt Ineke Zegers van dierenkliniek Het Lage Land tevreden vast.

Henkie is één van haar patiënten. Hij is nog geen vijftien weken oud, maar geldt inmiddels als een Bekende Kat door zijn tv-optreden na de oktoberbrand in de flat aan de Söderblomplaats. Eigenaar Joyce Metselaar was dusdanig geschrokken van het incident, dat ze hem snel wilde laten chippen.

Mocht een kat verdwaald zijn, dan kan de chip worden gescand. Dat levert een code op, die weer gekoppeld is aan de eigenaar.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services