Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Chicks on Screen: De chicks duiken in de wereld van beauty en verzorging

Chicks on Screen: De chicks duiken in de wereld van beauty en verzorging

Gepubliceerd: Vrijdag 22 mei 2020 11:13

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. In deze aflevering gaat reporter Shanely Pikeri langs bij schoonheidsspecialist Nina Kazemi. Chicks Cheyenne Huizer en Lorainne Berggraaf laten in vlogs zien hoe zij vanuit huis hun schoonheidsroutine on point houden.

Nina Kazemi heeft ruim vijftien jaar ervaring in de beauty-wereld. In 2005 won zij zelfs een award voor beste make-up-artiest van Nederland. Reporter Shanely werkt zelf ook als schoonheidsspecialist en gaat met Nina in gesprek over waarom persoonlijke verzorging zo belangrijk is, ook in tijden van corona.

De meiden van Chicks And The City podcasts maken ruim vijftien jaar radio en podcasts voor en door meiden. Nu maken zij ook televisie in Chicks On Screen! De wekelijkse podcasts van Chicks And The City worden door de coronamaatregelen tijdelijk niet opgenomen in Bibliotheek Rotterdam, maar op afstand en aan de keukentafel vanuit huis. De podcasts zijn terug te luisteren op www.chicksandthecity.nl en in je podcast-app.

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services