Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Charity Event voor overleden docent

Charity Event voor overleden docent

Gepubliceerd: Dinsdag 15 mei 2018 16:37

Studenten van het EuroCollege, en Rrrollend Foodtruckfestival Rotterdam organiseren samen een geldinzameling voor KWF Kankerbestrijding. De inzameling is een eerbetoon aan een dierbare docent die de studenten afgelopen september zijn verloren aan deze ziekte.

Elk jaar houden ze een inzamelingsactie voor het goede doel. Dit jaar hoefde de studenten van het project Charity Event niet lang te zoeken naar een bestemming voor het opgehaalde geld. ''Op deze manier willen we waardig afscheid van hem nemen”, zegt Tamar Laurey, organisator van het evenement.

Het Rrrollend Foodtruckfestival vindt plaats op 18 tot 21 mei aan de Kralingse Plas. Wie tussen het eten van al het foodfestival-lekkers door wat calorieën wil verbranden, kan in de Wheel4life/EuroCollege stand van de studenten zich laten gaan op de spinningfiets. Bezoekers, jong en oud, mogen op zaterdag 19 & zondag 20 mei, 10 minuten bewegen en doneren wat ze kunnen missen en maken hierbij direct kans op loterijprijzen. Het geld wat de groep ophaalt gaat vervolgens naar KWF Kankerbestrijding, om een eerbetoon te brengen aan hun docent.
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services