Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Campagne: ´Rotterdam moet bouwen, niet slopen!´

Zaterdag 22 oktober 2016 13:34

Campagne: ´Rotterdam moet bouwen, niet slopen!´

De aftrap van een campagne van het woonreferendum tegen de Woonvisie is dit weekend van start gegaan in Nieuw Crooswijk. Deze wijk is volgens het actiecomité namelijk het decor van onnodige sloop in Rotterdam.


Tijdens de aftrap is een ruimte naast koffiebar Croos werd een groot bouwbord onthult in het kader van ´Rotterdam moet bouwen, niet slopen!'. Het bord is aan de Paradijslaan in de grond geslagen. 


Het Actiecomité voert campagne tegen de Woonvisie. Zij staan voor een Rotterdam dat huizen bouwt en niet sloopt. Hun visie: geen Rotterdammers wegjagen, maar bouwen waar dat kan. De bouwborden laten zien waar dit eventueel zou kunnen. Ook op andere locaties in de stad zoals in Hoogvliet en Zuidwijk zullen de komende weken dezelfde bouwborden worden neergezet.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services