Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Broers Aziz en Mustafa zijn trots op feestwinkel die ze van hun vader hebben overgenomen

Broers Aziz en Mustafa zijn trots op feestwinkel die ze van hun vader hebben overgenomen

Gepubliceerd: Donderdag 19 september 2019 13:11

Tijdens ons tijdelijk verblijf in Middelland maken wij als OPEN Rotterdam verhalen over deze bijzondere buurt. Een van die verhalen gaat over Zin El Afrah, een feestwinkel van de broers El Koubie.

Ze hebben de zaak overgenomen van hun vader. “Wij zijn er in opgegroeid. Als kleine kinderen kwamen we uit school hier langs om te helpen. Zo zijn we beetje bij beetje ondernemer geworden”, begint Aziz. Mustafa vult aan: “We zijn trots natuurlijk en vinden het echt heel leuk om te doen en het DNA van onze vader voort te zetten.”

Vader Mimoun is maar wat trots op zijn zoons. Hij komt dagelijks langs en soms zelfs twee keer op een dag. “Er was hier helemaal niets van een buitenlander toen ik begon, een Marokkaan uit Frankrijk. Ik ben begonnen met spullen halen naar Nederland om te verkopen aan de gasten die hier in Nederland zijn”, begint Mimoun. “Ik ben de eerste in Rotterdam die zo’n zaak is begonnen. Er waren een paar slagerijen, maar ik heb een winkel gemaakt”, besluit vader trots.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services