Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Boek andersnogiets ode aan het winkeliersambacht

Boek andersnogiets ode aan het winkeliersambacht

Gepubliceerd: Donderdag 28 december 2017 17:06

Annemarie Mosterd vraagt via haar website Andersnogiets al jaren aandacht voor lokale winkeliers en buurtwinkels die tussen alle grote ketens het buurtgevoel in een straat in stand houden.

Naast de website is Annemarie nu een crowdfundingactie gestart om geld in te zamelen voor een Andersnogiets boek. Het boek is voor haar een lang gekoesterde wens.

Annemarie struint daarom regelmatig de Rotterdamse winkelstraten af op zoek naar lokale ondernemers en winkeliers met een mooi verhaal. Zo gaat ze voor een eerste kennismakingsgesprek langs bij Annasr Notenbar op de Vierambachtstraat. Daarnaast gaat ze ook langs bij het Stofzuigerhuis op de Beijerlandselaan.

Het is nog even afwachten of het benodigde geldbedrag opgehaald kan worden om het boek te kunnen realiseren. Maar Annemarie is hoopvol: “Het boek moet een ode worden aan het winkeliersambacht”. De crowfundingactie loopt nog tot 10 januari.



Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services