Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bij Skateland leren ook volwassenen skateboarden

Bij Skateland leren ook volwassenen skateboarden

Gepubliceerd: Vrijdag 05 juli 2019 16:44

Jong geleerd is oud gedaan, maar ook volwassen kunnen na hun dertigste nog de kneepjes van het skateboarden leren in Skateland in Feijenoord. Daar worden namelijk speciale skateboardlessen gegeven voor volwassenen. Skateboarden is niet alleen voor jongeren, wil Skateland uitdragen.

Tim van Asdonck en Koen Veltman geven skateboardles aan kinderen en volwassenen. Les geven aan kinderen is heel anders dan aan volwassenen, zeggen zij. Kinderen overwinnen makkelijker hun angsten dan volwassenen, terwijl angst vaak een struikelblok is tijdens het skateboarden.


De meeste volwassenen die skateboardlessen nemen, hebben in hun jeugd al eens op een skateboard gestaan en willen het weer oppakken. Ook zijn er volwassen die andere sporten beoefenen, zoals surfen of snowboarden. Sommige volwassenen staan voor het eerst op een plank.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services