Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bewoners blij met herinrichting Schepenstraat

Bewoners blij met herinrichting Schepenstraat

Gepubliceerd: Dinsdag 16 januari 2018 17:07

De bewoners van de Schepenstraat zijn blij met de uiteindelijke plannen voor de herinrichting van hun straat. Een kernteam van negen bewoners heeft in samenspraak met de rest van de straat en met hulp van de gemeente, de plannen opgesteld en afgelopen weekend is het bouwbord onthuld in de straat.

De straat wordt opgeknapt, opgehoogd en ook de riolering wordt aangepakt. Het plan is gemaakt door de bewoners zelf: dat heeft ongeveer anderhalf jaar geduurd. Dankzij het plan van de bewoners is de straat groener gebleven dan wat de gemeente gepland had en past de straat straks beter in de wijk. Ook het draagvlak voor de herinrichting is daardoor groter dan wanneer de gemeente de plannen zelf zou hebben bedacht en uitgevoerd.

Deze week zijn de eerste werkzaamheden van start gegaan hiervoor. Dat is feestelijk gevierd met een onthulling, optredens van een live-band en het stoepkrijten van het trottoir van de hele straat om de bouwvakkers ook een beetje op te vrolijken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services