Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bewoners Almondestraat in Noord zetten zich in voor de buurt

Bewoners Almondestraat in Noord zetten zich in voor de buurt

Gepubliceerd: Woensdag 25 maart 2020 20:25

De bewoners aan de Almondestraat hebben zich voorgenomen om elkaar te steunen tijdens de coronacrisis. De huizen aan de straat in Rotterdam-Noord worden binnenkort gesloopt. De moderne stadsnomaden die er nu wonen vormen al een langere tijd een community en dat komt in deze crisis goed uit.

De gemeenschap zorgde door middel van activiteiten en het samenzijn al goed voor elkaar, ook voordat het coronavirus voeten aan de grond kreeg in Rotterdam. Maar nu gaat deze zorg voor elkaar nog een stapje verder. De stadsnomaden zorgen nu namelijk voor de gehele buurt.

Zo geven de bewoners van de straat gratis maaltijden weg en is er elke dag een balkonscène om op gepaste afstand toch nog een praatje met elkaar te kunnen maken. Iedereen is welkom en niemand wordt vergeten. Zo zou het volgens de bewoners altijd moeten zijn.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services