Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Behind the scenes bij hitserie Ezki’s Schoolleven

Behind the scenes bij hitserie Ezki’s Schoolleven

Gepubliceerd: Vrijdag 24 november 2017 17:07

De nieuwe televisieserie ‘Ezki’s Schoolleven’ die wordt uitgezonden op OPEN Rotterdam is sinds de eerste aflevering al een hit! Ezki’s Schoolleven speelt zich af op een middelbare school en het thema van de serie is ‘pesten’.

Mustafa Kilic beter bekend als Ezkimo kwam met het idee om een serie te maken over het leven van jongeren. Dit heeft hij uiteindelijk waar kunnen maken door Rasheida Adrianus, regisseur van de serie.

“Ik heb heel veel positieve reacties gehad en vind het echt leuk hoe de mensen reageren,” aldus Mustafa Kilic. “Ik heb mensen kunnen inspireren en heb een duidelijke boodschap kunnen geven aan de mensen.”

OPEN Rotterdam zocht de acteurs en regisseur van deze succesvolle serie op bij SKVR, de plaats waar het allemaal plaatsvindt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services