Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bar Sijf viert twintigjarig jubileum

Bar Sijf viert twintigjarig jubileum

Gepubliceerd: Dinsdag 15 mei 2018 16:03

Bar restaurant Sijf aan de Oude Binnenweg in hartje Rotterdam viert deze maand het twintigjarig jubileum. Om dit te vieren wordt het karakteristieke café van woensdag 23 mei tot en met zondag 27 mei het terrein voor talloze festiviteiten.

Op de eerste weekenddag worden de ramen en deuren opengezet en kan je met een koptelefoon op losgaan bij de silent disco. Op zondag zijn de omwonenden aan de beurt en worden ze getrakteerd op een uitgebreid bewonersontbijt. Daarna kan je relaxen tijdens een speciale editie van ‘Behind the Curtains’, waar een bijzondere singer-songwriter op het kleinste podium van Rotterdam live optreedt.

Om het feestje nog eens extra goed te vieren, wordt op de eerste dag een bijpassend speciaalbier geïntroduceerd: het Jubileum-bier.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services