Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Baankwartier weer opgebouwd

Baankwartier weer opgebouwd

Gepubliceerd: Vrijdag 18 december 2015 15:38

Ondernemer Evan van der Most is als bewoner van het Baankwartier al een aantal jaar bezig de kwaliteiten van het gebied te laten zien. Van der Most: “Daar wordt, als men de leegstand, verpaupering, vervuiling, dichtgespijkerde ramen, lelijke kunststofkozijnen en ooit goedbedoelde gevelbeplatingen van dit moment beziet, wel eens verwonderd op gereageerd.” 

 

Aan de hand van historisch beeldmateriaal wordt met het project Baankwartier weer opgebouwd de oorspronkelijke kwaliteiten van het Baankwartier weer zichtbaar gemaakt. Het publiek kan daar ook aan bijdragen door verhalen, films of foto’s van het Baankwartier in te sturen naar info@rottop.nl.

De mini-documentaire 'Baankwartier weer opgebouwd' is zondag 20 december te zien op: OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36 KPN 636) en OPEN Rotterdam Digitaal (website, facebook, twitter).

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services