Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Angie van der Sande bakt beste oliebol Horeca Vakschool Rotterdam

Angie van der Sande bakt beste oliebol Horeca Vakschool Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 18 december 2017 16:09

De Horeca Vakschool Rotterdam (HVsR) heeft vanmiddag haar eerste jaar vmbo leerlinge Angie van der Sande uitgeroepen tot bakker van de lekkerste en beste oliebol. Rotterdamse kraamhouder Richard Visser, negenvoudig beste Nederlandse oliebollenbakker, heeft de oliebollen van de leerlingen beoordeeld.De 12-jarige heeft een messen-set gewonnen en een middag meebakken met Visser.

Op de Horeca Vakschool Rotterdam worden studenten opgeleid voor kok, gastheer/-vrouw of (banket)bakker. De vakschool bestaat uit de onderdelen recreatie, horeca en bakkerij. Leerlingen worden voor deze functies opgeleid, maar halen gelijktijdig ook hun vmbo-opleiding. Nadat het vmbo diploma basis of kader is behaald, kan er nog een vijfde jaar aan vastgeplakt worden voor een mbo-2 opleiding.

De afgelopen weken hebben de leerlingen het thema 'de oliebol' in hun lesprogramma gehad. Met dezelfde gesponsorde basisproducten zijn zij de strijd met elkaar aangegaan.

Angie van der Sande heeft gewonnen, omdat zij in volgens de jury 'een hele mooie krokante oliebol' heeft gemaakt die niet 'te vet' is en 'lekker gevuld'.

In totaal deden twintig leerlingen uit het eerste jaar van het vmbo mee

De deelnemende scholieren krijgen morgen een koker mee met oliebollen om deze uit te delen op hun basisschool van vroeger.
Twee jaar geleden namen wij een kijkje bij de wedstrijd, toen won Quincy.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services