Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Amateurboksers debuteren tijdens Boksgala #Lionsonly in Zevenkamp

Amateurboksers debuteren tijdens Boksgala #Lionsonly in Zevenkamp

Gepubliceerd: Zaterdag 06 oktober 2018 11:47

Twee van de vijf amateurboksers van Fitboyz010 boksen vanmiddag hun eerste professionele wedstrijd in Zevenkamp tijdens de boksgala #Lionsonly. De boksers Willy Kyakonye, Romani Mohamed, Mauricio Junker, Lirou Pinedo en Robert Vrdoljak hebben gezamenlijk meer dan 150 amateurpartijen gespeeld.

Voor boksers Lirou " de tank" Pinedo en Robert Vrdoljak is het vanmiddag hun eerste profdebuut. Vrdoljak wil door te winnen Rotterdam laten zien dat het nog steeds boksstad #1 is! De 24 jarige zwaargewicht Willy "Ringtiger" Kyakonye speelt zijn tweede profpartij. Voor Mauricio Junker, de 32-jarige zwaargewicht is het zelfs zijn derde profpartij.

Bokser Romani Mohamed zal na dit gala afscheid nemen van het wedstrijd boksen. Hij is 35 jaar en vindt het genoeg geweest. Verder staan er ook amateurboksers in de ring in de pauzes. Het is dus niet het begin voor alle bokser, maar een belangrijk boksgala voor allemaal.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services