Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Alpaca geboren in Plaswijckpark

Alpaca geboren in Plaswijckpark

Gepubliceerd: Zaterdag 19 januari 2019 14:52

Heus geboortenieuws in Plaswijckpark! In het park is donderdagochtend namelijk een alpaca geboren. Bezoekers kunnen de kleine dame en haar moeder Bibi al bewonderen in de Hooiberg in Dierenwijck.

Moeder Bibi liet de dierenverzorgers van Plaswijckpark nog wel even zweten, want ze stond haar pasgeboren kind niet toe bij haar te drinken. Nadat verzorgers het veulen een aantal flessen drinken gaven en moeder Bibi de tijd gaven om aan haar nieuwe rol als moeder te wennen, werd de alpaca toch geaccepteerd.

Het veulen heeft nog geen naam gekregen. De komende twee weken kan iedereen daarom zijn of haar favoriete naam doorgeven voor het diertje. Wel moet de naam beginnen met de letter ā€˜Gā€™. Dat doet Plaswijckpark om zo makkelijk het geboortejaar van de alpaca te herleiden. Uit alle ingezonden namen kiezen de dierenverzorgers maandag 4 februari hun favoriet. Een naam doorsturen kan hier.


Bekijk hieronder onze reportage over de alpaca's in Plaswijckpark van afgelopen jaar.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services