Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Alliantie West-Kruiskade kijkt terug op acht jaar innovatie

Alliantie West-Kruiskade kijkt terug op acht jaar innovatie

Gepubliceerd: Donderdag 28 september 2017 17:15

Alliantie West-Kruiskade houdt er na acht jaar mee op. De alliantie was een verbindende factor tussen ondernemers, mensen met een leuk idee en de gemeente. Op 5 oktober geeft de Alliantie de straat feestelijk terug aan de ondernemers.

Alice Fortes was zeven jaar betrokken bij de Alliantie en neemt ons nog een keer mee over de West-Kruiskade. De Alliantie heeft ervoor gezorgd dat de West-Kruiskade veiliger en diverser is geworden, door probleempanden aan te pakken en meer kunst in de straat te brengen. De scherpe randen zijn nu wel van de straat af, maar het rauwe is gebleven.

En nu, na 8 jaar, wordt er een convenant getekend waarmee de Alliantie West-Kruiskade de straat overdraagt aan de BIZ, de Bedrijven Innovatie Zone, waarin alle ondernemers en pandeigenaren zijn verenigd. Zij gaan, als soort Alliantie Light, verder waar de Alliantie zelf mee is begonnen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services