Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Alle voor- en tegenargumenten van het woonreferendum op een rijtje

Maandag 28 november 2016 16:52

Alle voor- en tegenargumenten van het woonreferendum op een rijtje

Aankomende woensdag mag elke stemgerechtigde Rotterdammer voor of tegen de woonvisie stemmen. In aanloop naar het woonreferendum zijn er veel debatten en discussies geweest, maar om alle voor- en tegenargumenten op een rijtje te zetten, trokken we naar het stadhuis om daar met alle politieke partijen in gesprek te gaan over het aanstaande woonreferendum.

Van zowel de voorstanders - CDA, D66 en Leefbaar Rotterdam - als de tegenstanders - PvdA, SP, GroenLinks, NIDA en CU/SGP - kregen we alle mogelijke argumenten te horen om voor of tegen deze woonvisie te stemmen.

Mocht je voor aankomende woensdag nog twijfelen, en nog wat extra geheugensteuntjes nodig hebben om erachter te komen waar het precies over gaat. Bekijk dan onze reportage en laat in onze poll weten wat jij aankomende woensdag gaat stemmen!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services