Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Alle Rotterdamse lijsttrekkers bij OPEN Rotterdam

Alle Rotterdamse lijsttrekkers bij OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 20 februari 2018 14:13

Waar staan de Rotterdamse afdelingen van de politieke partijen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen? OPEN Rotterdam heeft bijna alle Rotterdamse lijsttrekkers geinterviewd over hun verdiensten, speerpunten en doelen.

De partijen uit de zittende gemeenteraad en de partijen die momenteel zetels hebben in de Tweede Kamer zijn uitgenodigd in de studio van OPEN Rotterdam. De interviews zijn in handen van Rob Freijssen (hoofdredacteur) en Celeste Boddaert (coördinerend redacteur). De kleinere partijen worden voorgesteld met een videoportret.

Wat hebben de politieke partijen afgelopen 4 jaar bereikt? En wat zijn hun plannen voor de komende 4 jaar? Kijk hier de interviews met de lijsttrekkers terug en laat je inspireren voor je stemkeuze voor de gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018.

NOOT: De PVV is niet ingegaan op meerdere interviewverzoeken van OPEN Rotterdam. Vandaar dat je deze partij niet kun terug vinden bij Lijsttrekkers010. 
 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services