Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Alle kleuren van de regenboog tijdens Rotterdam Pride

Zaterdag 29 september 2018 11:37

Alle kleuren van de regenboog tijdens Rotterdam Pride

Dit weekend vindt voor de vijfde keer de Rotterdam Pride plaats, het festival ter ere van de seksuele diversiteit. 

Vandaag start om 11.00 uur de Pride Walk in het Leuvehoofd Park. Vanaf 12.00 uur gaat de tocht van toeters, bellen, vlaggen en extravagante outfits door het centrum van Rotterdam, deze eindigt rond 13.00 uur op het Schouwburgplein.

Tussen 13.00 en 22.30 uur is er op het Schouwburgplein het Pride Festival. Met optredens van onder meer Alex Sinclar, C’est Lou en Fajah Lourens. Ook kunnen bezoekers meedoen aan activiteiten als een quiz en Offline Tinder.

Rotterdam Pride komt dit jaar voor het eerst ook met een familiedag. Het familiefestival ‘Unicorns en Zebras’ is bedoeld voor iedereen van 0 tot 100 en wordt gevierd op zondag 30 september op het Schouwburgplein. Zo zijn er creatieve kunstworkshops van Villa Zebra en voorleesessies van onder meer SchiedamseLEF en COC. Ook wordt er geschminkt en kunnen deelnemers meedoen aan een kussengevecht voor de liefde.

Zoals elk jaar vindt op vrijdag, zaterdag en zondag de beroemde Keerweerparade plaats onder leiding van gastvrouw Esther Hofman en verschillende optredens van bekende en minder bekende artiesten zoals Gerard Joling, Antje Monteiro en Edsilia Rombley. Naast de Parade, vindt op zaterdagmiddag in de Keerweer ook Drags Got Talent plaats.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services