Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Actiegroep Plastic Attack voert “plastic aanval” uit op supermarktketen in Kralingen

Actiegroep Plastic Attack voert “plastic aanval” uit op supermarktketen in Kralingen

Gepubliceerd: Woensdag 01 mei 2019 17:42

De actiegroep Plastic Attack gaat de aankomende twee weken plastic verzamelen door boodschappen te doen in een bekende supermarktketen. De eerste 'plastic aanval' was aan de Lusthofstraat in Kralingen.

Het plastic verpakkingsmateriaal dat ze overhouden sturen ze terug naar het hoofdkantoor van de supermarkt. Dit doen ze om bewustzijn te creëren bij zowel supermarkten als consumenten.

De groep bestaat veelal uit Nederlandse en internationale studenten van de Erasmus Universiteit. Daarnaast deden zij een oproep op social media om met zoveel mogelijk mensen de Albert Heijn in te gaan om boodschappen te doen. Uiteindelijk deden zo’n 15 deelnemers mee en haalden zijn een boodschappenkar vol met verpakkingsmateriaal op.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services