Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
9-jarige wereldkampioene kickboksen geeft clinic in Crooswijk

9-jarige wereldkampioene kickboksen geeft clinic in Crooswijk

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 17:08

Ze werd al twee keer wereldkampioen, drie keer Europees kampioen en zelfs al één keer Duits kampioen kickboksen. Het Rotterdamse supertalent Amira Tahri (The Wonder Girl) is niet te stoppen. Ze is nog maar negen jaar oud en gaf afgelopen week al een clinic kickboksen in Crooswijk.

De clinic van Amira in het buurthuis van Crooswijk trok veel bezoekers. Enkele bezoekers kwamen zelfs uit het buitenland naar de volkswijk toe om de training van Amira bij te wonen.

Influencer Mo Bicep traint soms samen met Amira en is vol lof over de jonge kickbokster. “Al sinds ik haar voor het eerst zag, sta ik voor haar open, want ze heeft veel talent.’’ Voor Amira is dit nog maar het begin. “Ik wil in de toekomst nog vaker wereldkampioen worden en de top bereiken”, aldus het supertalent.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services