Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
5D-film kijken in Staal door te ruiken en proeven

5D-film kijken in Staal door te ruiken en proeven

Gepubliceerd: Maandag 18 februari 2019 16:52

Dineren en film kijken tegelijkertijd. Op Cinema Culinair in Staal eet je tijdens de ‘culinaire’ film, gerechten die met de film overeenkomen. Organisatoren Harold Smits en Wies Sanders zijn sinds 2008 bezig met hun concept van culinair dineren in combinatie met het kijken van een toepasselijke film.

Tijdens Cinema Culinair word je door je zintuigen door de film geleid. Door te ruiken en te proeven, ondervind je de film in een als het ware 5D-ervaring. Tijdens de film 100 Foot Journey, krijgen de gasten een diner bestaande uit Indiase en Franse gerechten.

Het blijft voor Harold en Wies elke keer een klus om een geschikte film met geschikte gerechten te vinden. Iedere maand kun je aanschuiven bij Cinema Culinair en je zintuigen meenemen in de ervaring.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services