Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
50e editie Poetry international Festival druk bezocht

50e editie Poetry international Festival druk bezocht

Gepubliceerd: Maandag 17 juni 2019 18:27

Dichters van over de hele wereld kwamen naar Rotterdam om poëzie voor te dragen. Daarnaast konden bezoekers genieten van workshops, muziek, dans en nog veel meer.

Van 13 tot en met 16 juni was de 50e editie van het poëziefestival. Bezoekers konden naar dichters luisteren zoals Péter Závada (Hongarije) James Noël (Haïti) Charles Bernstein (Verenigde Staten), Santiago Vera (Peru) en Vahni Capildeo (Trinidad en Tobago/Verenigd Koninkrijk). Ook werden er prijzen uitgereikt. Roberta Petzoldt won de C. Buddingh-Prijs voor het Beste Poëziedebuut en De Grote Poëzieprijs ging naar Radna Fabias voor haar debuutbundel "­Habitus'.

Interim directeur Dries van Ingen geniet van het festival: “Ik beleef het als een ongelofelijk feest. Deze 50e editie willen wij een begin laten zijn voor de nieuwe stijl. Compacter, thematischer en een rijkdom aan muziek en grote namen.”
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services