Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
48 Hour Film Project Rotterdam 2018

48 Hour Film Project Rotterdam 2018

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 11:58

Het 48 Hour Film Project Rotterdam is een filmwedstrijd waarbij teams de uitdaging aangaan om binnen 48 uur een korte film te maken. Het deelnemersveld loopt uiteen van amateurs en studenten tot aan doorgewinterde professionals en zelfs Gouden Kalf-winnaars. In augustus 2018 werden er in totaal 48 korte films gemaakt en alle inzendingen worden vanaf 3 februari elke zondag vertoond bij OPEN Rotterdam!

Aflevering 3
Deze filmmakers beschikken wel over humor. Werkelijk alles zat tegen gedurende hun deelname aan het 48 Hour Film Project Rotterdam en dus noemden ze hun film ‘Bad Karma’. Het is zeker niet de beste film van dit jaar, maar de makers konden er gelukkig om lachen. En het publiek daarom ook wel. Verder veel moderne techniek in de drie andere films; sexting, swipen en een digitale liefdesbril. Je ziet het in aflevering 3 van het 48 Hour Film Project.


Aflevering 2
De film Donder Stenen overdondert de kijker met de meest naturel geacteerde rapfilm, die een regisseur zich maar kan voorstellen. Niet voor niks, want de hoofdrolspelers zijn ook echte rappers. De inzending werd beloond met de publieksprijs. Ook in deze aflevering: een jaren tachtig film, een film over een dwaas en de inzending van het kleinste team dat dit jaar meedeed aan het 48 Hour Film Project Rotterdam!

 
Aflevering 1
Team CamOnWheels bestaat uit filmmakers met een lichamelijke handicap, die ondersteund worden door enkele filmprofessionals. Dit bijzondere team maakte de film ‘Quarantaine’, waarmee zij zichzelf op de kaart zetten. Ook in deze uitzending: een film die gemaakt werd op het Eiland van Brienenoord, een time travel film én een film met de bekende Rotterdamse actrice Joke Bruijs in de hoofdrol!

Promo's

 
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services