Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
10X010 POPIN, steekt Rotterdamse bands hart onder riem

10X010 POPIN, steekt Rotterdamse bands hart onder riem

Gepubliceerd: Donderdag 15 oktober 2020 14:34

Immanuel Spoor van Stichting de Nieuwe Lichting zou normaal gesproken in het najaar met Rotterdamse bands touren door de stad. Door corona gaat dat nu niet. Samen met Ricardo Jupijn van het in Rotterdam gestationeerde muziekplatform The Daily Indie begon hij daarom het platform 10X010 POPIN. De komende tijd presentern zij de 'tien tofste aanstormende artiesten uit de Maasstad'.

In een korte vlog vertellen de Immanuel en Ricardo meer over de 10x010 POPINs. KUZKO
De eerste video in de 10x010 reeks is van de synthpop band KUZKO. Om de band wat verder te helpen heeft fotograaf Niek Hage foto's van ze gemaakt en heeft The Daily Indie gekeken naar hun biografie. MAASK
De tweede video in de 10x010 reeks is van vocal artist MAASK. In zijn solo performance gebruikt hij enkel zijn stem en een zelf geprogrammeerde 8 sporen loopstation, om in een fractie van een seconde volledige pop en dance producties te creëren. Lees meer bij The Daily Indie.   

Brintex Collective
De leden van het kersverse Brintex Collective draaien als felgekleurde planeten rond de kosmische aanvoerder van de groep: Brenn Luiten. Hij laat zich onder meer inspireren door de Londense jazz- en elektroscene, die de laatste jaren met elkaar versmolten zijn en in de fik staan van opwindende vernieuwing. Lees meer bij The Daily Indie.Donderdag verschijnt er weer een nieuwe 10X010 clip.

 

 

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services