Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
(ADV.) Rotterdams SportFilmFestival komt eraan

(ADV.) Rotterdams SportFilmFestival komt eraan

Gepubliceerd: Donderdag 05 april 2018 15:09

Rotterdam staat van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 april in het teken van het SportFilmFestival! Vier dagen lang kun je genieten van de mooiste sportfilms en documentaires van internationaal niveau. Ook zijn er talkshows met gasten uit de film- en sportwereld. Dit alles voor het eerst op de Kop van Zuid in LantarenVenster.

Je ziet onder meer hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde, hoe shorttrackers als hyena's over het ijs scheuren en hoe Zuid-Afrikaanse gevangenen een boksprogramma volgen. Hieronder krijg je alvast een voorproefje. Koop hier snel je tickets voor de vierde editie van het festival. 
 

 
Blijf OPEN Rotterdam volgen voor meer. Wij houden je op de hoogte via onze social mediakanalen en deze pagina. Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services