Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
“Voguen betekent alles voor mij”

“Voguen betekent alles voor mij”

Gepubliceerd: Vrijdag 17 mei 2019 13:56

Guilliano heeft zichzelf leren Voguen door filmpjes op Youtube te kijken. Hij geeft nu zelf les. Voor hem is de dansstijl heel belangrijk geweest in zijn leven.

Voguen is ontstaan uit de Ballroomscene van Harlem in Amerika eind jaren ‘70, begin jaren ‘80 en kreeg grote bekendheid door de Madonna’s nummer Vogue uit 1990. De naam Voguen stamt af van de poses die de modellen in het gelijknamige tijdschrift deden.

Guilliano Pinas geeft Vogue les. Voor hem is het veel meer dan alleen maar een dansen. Het heeft heeft hem door een donkere periode uit in zijn leven geholpen. Hij kwam pas op latere leeftijd uit de kast en Voguen heeft hem geholpen om meer in contact te komen met zijn vrouwelijke kant. “Door Voguen ben ik meer mezelf geworden.” Hij helpt nu ook andere leden van de LHBTQI gemeenschap.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services