Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

“Ik fotografeer blote borsten voor de variatie”

Maandag 02 maart 2015 19:27

“Ik fotografeer blote borsten voor de variatie”

Slapen doet ze overdag, foto’s maken ‘s nachts. De kans dat je partyfotograaf Delicia Celik tegen komt zonder camera met flitser is zeer klein. Inmiddels wordt ze ingehuurd door feestjes in heel Nederland, maar het begon allemaal in de Blender. Een club op de hoek van de Witte de Withstraat en de Schiedamse Vest.

Poseren voor de camera is Delicia allergisch voor. In tegenstelling tot veel party-fotografen, die wel foto’s maken van mensen die voor de lens poseren, schiet zij haar plaatjes alleen tijdens een actie. Dat kan een hele zoektocht zijn wanneer je laat op de avond of vroeg in de nacht in een ruimte staat vol mensen met een slokje teveel op en voor wie een camera ongelooflijk interessant is. Ondanks de woordenwisselingen, die dat soms oplevert vindt ze haar werk wel verslavend. “Ik voel mezelf soms als een leeuw, die op zoek is naar zijn prooi. Dat ben ik ook, maar dan met foto’s”, aldus Celik.

Zelf zegt ze het leven als party-fotograaf prima vol te houden, lekker mee dansen, af en toe een shotje en geld verdienen tijdens het uitgaan. Toch kan zelfs in dit beroep de sleur toeslaan. Gelukkig heeft ze daar wat op gevonden. “Ik fotografeer wel eens blote borsten en billen van vrouwen. Dat is gewoon weer even wat anders, een nieuwe uitdaging”.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services