Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
‘Rotterdamse straatschoffie’ met bijzonder talent gaat viraal

‘Rotterdamse straatschoffie’ met bijzonder talent gaat viraal

Gepubliceerd: Vrijdag 18 januari 2019 10:37

Een video van Gentle, die op de piano op Rotterdam Centraal het bekende nummer uit de Franse film Intouchables speelt, gaat viraal. De video is gisterenmiddag geüpload door Anass Meziane, maar is alleen al op Facebook bijna 100.000 keer bekeken.

In de video vraagt uploader Anass aan Gentle, die hij een ‘doorsnee Rotterdamse straatschoffie’ noemt, wat hij voor werk zoekt. Daarop beantwoordt Gentle dat hij wel bezorger wil worden of bij de Albert Heijn wil werken. Maar Gentle blijkt over een heel bijzonder talent te beschikken.

Met de video wil uploader Anass aan jeugd laten zien dat iedereen in zichzelf moet blijven geloven en ‘het maximale uit zijn talent moet halen’. Bekijk de video hieronder.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services