Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
‘Ik krijg grijze haren van hoelang het al duurt met de Hoekse Lijn’

‘Ik krijg grijze haren van hoelang het al duurt met de Hoekse Lijn’

Gepubliceerd: Woensdag 07 februari 2018 18:18

Deze week zitten we met Stem uit de Wijk in Hoek van Holland. Een gebied waar de meningen zijn verdeeld. In gesprek met huidige gebiedscommissievoorzitter Peter de Koning horen we welke thema’s het afgelopen vier jaar aan bod zijn gekomen.

Met name de ontwikkeling van de Hoekse Lijn en het probleem rond de Bonnenpolder komen naar voren. De Hoekse Lijn kost mogelijk meer geld en de aanleg is vertraagd. Gebiedscommissie voorzitter Peter de Koning vindt in ieder geval dat de Hoekse Lijn te lang duurt. "Hoe langer het duurt, hoe slechter het is voor de ontwikkeling van Hoek van Holland", zegt De Koning.

De Bonnenpolder is een belangrijk thema voor de gemeenteraadsverkiezingen in Hoek van Holland. Het gebied moet een natuurpark worden met daarin een natuurlijke begraafplaats, maar inwoners van Hoek van Holland verschillen er nogal over van mening.Er is een enquête ontwikkeld voor de bewoners van Hoek van Holland en het Westland. Daaruit moet blijken hoe de meningen precies verdeeld zijn.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services