Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
‘Eeuwig Donker’ van Rotterdamse auteur krijgt titel ‘Beste Boek 2017’

‘Eeuwig Donker’ van Rotterdamse auteur krijgt titel ‘Beste Boek 2017’

Gepubliceerd: Maandag 16 april 2018 15:37

Het boek ’Eeuwig Donker’ van Rotterdammer Tjeerd Langstraat werd afgelopen zaterdag door de vakjury van The Indie Awards 2017 als ‘Beste boek van 2017’ betiteld.

The Indie Awards is de literaire boekenprijs voor auteurs die hun boeken in eigen beheer uitgeven. In totaal waren 24 indie-schrijvers (Nederlands en Belgisch) genomineerd voor de prijzen.

Uit de 214 boeken die zijn aangedragen, waar ruim 2.000 stemmen op werden uitgebracht wist auteur Langstraat op de longlist van 26 boeken en zelfs op de shortlist van 5 boeken te komen. Uiteindelijk vond de vakjury de thriller ‘Eeuwig Donker’ er tussen alle andere uitspringen en bekroonde het boek met de titel ‘Beste Boek 2017’.

In de thriller 'Eeuwig Donker' doet rechercheur Jan Vos met zijn partner onderzoek naar de gruwelijke moord op twee jonge loverboys.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services