Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
[KIJK TERUG] De Strijd om Rotterdam #3 Emancipatie en onderwijs: 'Niet lullen maar poetsen'

[KIJK TERUG] De Strijd om Rotterdam #3 Emancipatie en onderwijs: 'Niet lullen maar poetsen'

Gepubliceerd: Woensdag 07 maart 2018 18:38

Erasmus University College (EUC) en OPEN Rotterdam presenteren ‘De Strijd om Rotterdam’, een reeks politieke tafelgesprekken over de komende verkiezingen. Onder leiding van Marianne van den Anker gaan Rotterdamse politieke partijen en wetenschappers van de Erasmus Universiteit in gesprek over een actueel thema.

Het thema van de derde aflevering was onderwijs en emancipatie, onder de titel 'Niet lullen, maar poetsen'.
Kijk hier het tafelgesprek terug:


Rotterdam is een jeugdige stad, meer dan een op drie inwoners is jonger dan dertig jaar. Dat zorgt voor veel mogelijkheden en creativiteit maar het toont ook aan dat beleidsmakers een grote verantwoordelijkheid dragen om deze jonge Rotterdammers een aantrekkelijk toekomstperspectief te bieden. Aan tafel zaten de lijsttrekkers van SP (Leo de Kleijn) D66 (Said Kasmi), en CDA (Sven de Langen) én twee wetenschappers: filosoof Henk Oosterling en econoom-filosoof Liesbeth Noordegraaf-Eelens.
 
Kijk hier de vorige 'Strijd om Rotterdam'. Volg de verkiezingen op  openrotterdam.nl/verkiezingen

Foto's: Joia de Jong


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services