Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
[KIJK TERUG] De Strijd om Rotterdam #2 Armoede en Werk: ‘Hard voor weinig?’

[KIJK TERUG] De Strijd om Rotterdam #2 Armoede en Werk: ‘Hard voor weinig?’

Gepubliceerd: Woensdag 21 februari 2018 17:48

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart organiseert OPEN Rotterdam samen met het Erasmus University College (EUC) een reeks politieke tafelgesprekken, “De Strijd om Rotterdam”, waarin Rotterdamse lijsttrekkers en wetenschappers van de Erasmus Universiteit in gesprek gaan over actuele thema's.

Woensdag 21 februari sprak host Marianne van den Anker over het thema Armoede en Werk: ‘Hard voor weinig?’. Aan tafel zaten Barbara Kathmann (lijsttrekker PvdA), Vincent Karremans (lijsttrekker VVD), Judith Bokhove (Lijsttrekker GroenLinks) en Hoogleraar in de Sociologie prof.dr. Godfried Engbersen (DPAS).

Kijk hier het tafelgesprek terug:Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Met de programma’s Kendoecheck, Stem uit de Wijk en Lijsttrekkers 010 geeft de redactie van OPEN Rotterdam aandacht aan de verkiezingen en brengt de redactie in beeld wat de Rotterdammers en politici denken, voelen en beleven. Alle programma's rondom de verkiezingen kun je volgen via de verschillende kanalen van OPEN Rotterdam. Daarmee betrekt en informeert de lokale omroep de burgers bij en over de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Kijk hier de vorige 'Strijd om Rotterdam'. Volg de verkiezingen op openrotterdam.nl/verkiezingen

Foto's: Joia de Jong

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services