Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
[ADV.] WINACTIE VIP-arrangement Pleinbioscoop Guardians of the Galaxy Vol.2 + Speciaal programma: Coming to your senses

[ADV.] WINACTIE VIP-arrangement Pleinbioscoop Guardians of the Galaxy Vol.2 + Speciaal programma: Coming to your senses

Gepubliceerd: Donderdag 24 augustus 2017 15:51

Ben jij een filmliefhebber? Doe dan mee aan onze Pleinbioscoopwinactie! Vrijdag is er Guardians of the Galaxy Vol. 2 + Coming to Your Senses. Deze avond staat in het teken van dovencultuur. Wij geven een VIP-arrangement weg voor deze speciale avond op vrijdag 25 augustus. Als VIP krijg je 2 gratis entreetickets voor de film, twee plekjes op de OPEN Rotterdam bank en consumpties.

Wat moet je doen? Beantwoord de onderstaande vraag, die speciaal is bedacht door dove jongeren die deze avond op de Pleinbioscoop werken, in een reactie onder de betreffende Facebookpost of stuur je antwoord naar redactie@openrotterdam.nl. Uit alle juiste inzendingen, kiezen wij een winnaar uit die met een vriend(in) van het VIP-arrangement gebruik mag maken. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Prijsvraag: Is Gebarentaal universeel?Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services