Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
[ADV.] WINACTIE VIP-arrangement Pleinbioscoop Baby Driver

[ADV.] WINACTIE VIP-arrangement Pleinbioscoop Baby Driver

Gepubliceerd: Vrijdag 25 augustus 2017 17:26

Ben jij een filmliefhebber? Doe dan mee aan onze Pleinbioscoopwinactie! Wij geven een VIP-arrangement weg voor de film Baby Driver op zondag 27 augustus. Als VIP krijg je 2 gratis entreetickets voor de film, twee plekjes op de OPEN Rotterdam bank en consumpties.


Wat moet je doen? Beantwoord de onderstaande vraag in een reactie onder de betreffende Facebookpost of stuur je antwoord naar redactie@openrotterdam.nl. Uit alle juiste inzendingen, kiezen wij een winnaar uit die met een vriend(in) van het VIP-arrangement gebruik mag maken. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Prijsvraag: Wat is de naam van de acteur die in Baby Driver Buddy speelt en die we ook kennen als Don Draper in de serie Mad Men?Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services