Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zwemmen voor het goede doel

Zwemmen voor het goede doel

Gepubliceerd: Zondag 30 juli 2017 10:48

Dit weekend organiseert Stichting Aquarius alweer de 10e editie van Rotterdam Swim rondom het Noordereiland. De Rotterdam Swim is een open water zwemevenement in hartje Rotterdam. Deelnemers zwemmen een rondje van 3 kilometer om het Noordereiland, mooi gelegen tussen de Erasmusbrug, de Willemsbrug en de Hef en de indrukwekkende skyline aan weerskanten van de route.

Naast het zwemmen in de snel stromende Maas, zijn er langs de kade tal van randactiviteiten, zoals een informatiebeurs, een boekenmarkt ten behoeve van de Voedselbank en een BBQ. De start vandaag is om 11.30 uur, ter hoogte van het Prinsenhoofd.

Deelnemers aan de Rotterdam Swim, zamelen jaarlijks geld in voor schoon water, gehandicapten, jongeren en de Voedselbank Rotterdam omdat zij willen dat niet alleen jonge, fitte, rijke en gezonde maar ook minder goed bedeelde inwoners van Rotterdam kunnen profiteren van schoon water.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services