Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zenuwen voor het Rotterdams Stadsdictee

Zenuwen voor het Rotterdams Stadsdictee

Gepubliceerd: Donderdag 02 november 2017 15:34

Op woensdag 1 november las burgemeester Aboutaleb in het Stadshuis het Rotterdams Stadsdictee voor. 41 leerlingen uit de brugklas van het voortgezet onderwijs namen deze avond deel aan het dictee. Het was een spannende wedstrijd.

Tijdens het stadsdictee volgen wij finalisten Semmy El Mouchriq en Sontje Leonora. Voor hen is het een hele ervaring. Zo vertelt Sontje: “ Ik vind het leuk om mee te doen aan het dictee omdat ik graag nieuwe dingen doe”. Semmy was voordat het dictee begon zenuwachtig: “ Ik verwacht wel dat het moeilijk wordt, het is natuurlijk wel het Rotterdams Stadsdictee, dat is niet zomaar iets”.

De juryleden van het Rotterdams Stadsdictee zijn Mirjam Mous, Raphael Dingjan en rapper Dichter. Er werd in drie categorieën een winnaar gekozen: Leslie Ndombasi Landu (Hugo de Groot, Mavo), Benno prins (Einstein Lyceum, Havo) en Joep Overdevest (Erasmiaans Gymnasium, Vwo). De prijzen werden uitgereikt door wethouder Sven de Langen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services