Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Winters feestje in het Stadhuis

Winters feestje in het Stadhuis

Gepubliceerd: Zondag 03 december 2017 16:31

Zoals ieder jaar is het ontsteken van de lichtjes van de grote kerstboom bij het stadhuis op de Coolsingel een feestje. Dit keer met nog meer activiteiten.

Burgemeester geeft om 18.00 uur het startsein voor het feestelijke programma als hij de kerstverlichting heeft aangestoken. Daarnaast zijn er ook rondleidingen, een muziekprogramma en dansworkshops georganiseerd.
Honderdvijftig kinderen van het Pop-upkoor van Zangexpress zingen, onder begeleiding van IKEI (Ieder kind een instrument), liedjes op de trappen van het stadhuis. Ook zijn er optredens van Stadsdichter Derek Otte, zangeres Sharon Doorson en Neda Boin met Sing it.

Dave van der Wal geeft vast een voorproefje van zijn Wintervarieté en in de tuin van het stadhuis is er het muziekprogramma The Great Diva’s door het Codarts Poporkest onder leiding van Ronald Kool. Zij zingen nummers van grootheden als Aretha Franklin, Nina Simone en Etta James.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services