Menu

WINACTIES

WINACTIE - UEFA Women's EURO 2017 armbandjes

Gepubliceerd op: 19/07/2017 redacteur: Akeem Neves Cruz

In samenwerking met J.u.i.c.e. Promotions en BRAPPZ mogen wij tijdens UEFA Women's EURO 2017 zes multifunctionele "unisex" armbandjes weggeven.
Lees verder

WINACTIE - De Bouw

Gepubliceerd op: 14/07/2017

Dit jaar vindt het festival De Bouw weer plaats! Van 22 t/m 30 juli kunnen kinderen en hun ouders zich uitleven in het Museumpark met planken, spijkers, stofjes en bouwtekeningen.
 
 
 
 
 
Lees verder

WINACTIE - Metropolis Festival [AFGESLOTEN]

Gepubliceerd op: 30/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

Het Metropolis Festival is een uniek evenement. Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Al sinds 1988 laat Metropolis een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het eendaagse festival biedt een podium aan talentvolle bands en acts, die op het punt van doorbreken staan. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie. Naar goede muziek moet je niet alleen luisteren, goede muziek moet je live ervaren.
Lees verder

WINACTIE - De Parade Rotterdam II [AFGESLOTEN]

Gepubliceerd op: 22/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

Vanaf 23 juni kan iedereen weer genieten van de theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in theatertenten tijdens De Parade Rotterdam! Langer dan een week zal de beroemde draaimolen in het Museumpark staan.
Lees verder

WINACTIE - De Parade Rotterdam I [AFGESLOTEN]

Gepubliceerd op: 21/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

Vanaf 23 juni kan iedereen weer genieten van de theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in theatertenten tijdens De Parade Rotterdam! Langer dan een week zal de beroemde draaimolen in het Museumpark staan.
Lees verder

WINACTIE - Vrijkaarten voor VR-ervaring in Experience Center 360Fabriek [AFGESLOTEN]

Gepubliceerd op: 16/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

Virtual Reality is een begrip van nu geworden. 360Fabriek, gelegen in het hartje van Rotterdam, heeft een Virtual Reality Experience Center gemaakt. Deze ruimte bevindt zich in een echte oude bankkluis aan de Witte de Withstraat. Eenmaal in de "VR kluis" is er allerlei apparatuur om iedereen te kunnen introduceren met de nieuwste technologieën!
Lees verder

WINACTIE - Vrijkaarten voor Gala Jubileumconcert Joke Bruijs [AFGESLOTEN]

Gepubliceerd op: 14/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

The first lady of Rotterdam Joke Bruijs viert het 50 jarig jubileum van haar carrière nergens anders dan in haar geboortestad Rotterdam. Eerder dit jaar werd zij 65 jaar, maar de zangeres, actrice en comédienne denkt nog lang niet aan een pensioen.
Lees verder

WINACTIE - Vrijkaarten voor het Pilgrim Harbour Festival (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 12/06/2017 redacteur: Akeem Neves Cruz

OPEN Rotterdam is mediapartner van het Pilgrim Harbour Festival. Dit is een nieuw festival op 16 en 17 juni in Historisch Delfshaven.
Lees verder

WINACTIE - Vrijkaartjes voor CityCruise Special tijdens Dag van de Architectuur (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 09/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

Dit jaar vindt de 31e editie van de Dag van de Architectuur in Rotterdam plaats. Dit jaar groter dan ooit! Zo duurt ‘de Dag’ maar liefst een heel weekend, van zaterdag 17 juni tot en met zondag 18 juni.
Lees verder

WINACTIE - Vrijkaarten voor Sodade Festival 2017 (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 30/05/2017 redacteur: Akeem Neves Cruz

Zaterdag 10 juni 2017 keert het Sodade Festival terug in de Doelen na een succesvolle eerste editie in 2016 en OPEN Rotterdam is mediapartner. Daarom kunnen DRIE personen TWEE vrijkaarten winnen.
Lees verder

WINACTIE - Kaartjes voor het Sportfilmfestival Rotterdam (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 04/04/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Het AD Sportfilmfestival vindt van 6 t/m 8 april weer plaats in Cinerama en OPEN Rotterdam is er dit jaar op een hele bijzondere manier bij betrokken.
Lees verder

WINACTIE - Kaarten voor R'dam Art Fair (afgesloten)

Gepubliceerd op: 28/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

De Onderzeebootloods van de voormalige RDM vormt het decor voor de eerste R’dam Artfair. Van donderdag 30 maart tot en met zondag 2 april treffen liefhebbers, verzamelaars van en handelaren in oude, moderne en hedendaagse (toegepaste) kunst, antiek en verzamelobjecten elkaar op deze historische locatie. 
Lees verder

WINACTIE - Tafel op Zuid (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 18/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Foodliefhebbers mogen op 25 en 26 maart aanschuiven bij Tafel op Zuid, op het Deliplein op Katendrecht. Tijdens dit nieuwe, gratis festival presenteren de topchefs van Rotterdam-Zuid zich aan het Rotterdams publiek. Tafel op Zuid is een initiatief om meer Rotterdammers kennis te laten maken met het culinaire aanbod ‘onder de Maas’.
Lees verder

WINACTIE - Maak kans op Het Grote Songfestival Boek (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 04/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

O'G3NE vertegenwoordigd in mei Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival en presenteerden vrijdagochtend het nummer Lights and Shadows aan het publiek. In het kader daarvan kun je bij OPEN Rotterdam een speciale prijs winnen: Het Grote Songfestival Boek van Richard van de Crommert en Dave Boomkens.
Lees verder

DOE DE OPEN MUSEUMNACHT010 QUIZ EN WIN! (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 28/02/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Om Museumnacht010 nog leuker te maken hebben we samen met Museumnacht010 een quiz georganiseerd langs verschillende gebieden en locaties. Zo kom je op plekken waar je normaal misschien niet zo snel zult komen!
Lees verder

ADV WINACTIE - Maak kans op kaarten Kerst Boksgala 2016 (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 16/12/2016

Donderdag 22 december is het Kerst Boksgala in Rotterdam Ahoy. Dit jaar bokst Nederland tegen Italie. Bekende boksers zoals Nouchka Fontijn, Peter Müllenberg en Enrico Lacruz komen in actie. Jij maakt kans op kaartjes!
Lees verder

Media Onderzoek

Gepubliceerd op: 14/11/2016

Mogen we 5 minuten van jouw tijd vragen om een kort onderzoek in te vullen? Wat vind jij van de media in Rotterdam, en vooral, wat vind jij van OPEN Rotterdam? Dat willen wij weten, want jouw mening telt! Wil jij bovendien kans maken op een van de 10 cadeaubonnen ter waarde van 15 euro? Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)