Menu

WINACTIES

WINACTIE - Kaartjes voor het Sportfilmfestival Rotterdam

Gepubliceerd op: 04/04/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Het AD Sportfilmfestival vindt van 6 t/m 8 april weer plaats in Cinerama en OPEN Rotterdam is er dit jaar op een hele bijzondere manier bij betrokken.
Lees verder

WINACTIE - Kaarten voor R'dam Art Fair (afgesloten)

Gepubliceerd op: 28/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

De Onderzeebootloods van de voormalige RDM vormt het decor voor de eerste R’dam Artfair. Van donderdag 30 maart tot en met zondag 2 april treffen liefhebbers, verzamelaars van en handelaren in oude, moderne en hedendaagse (toegepaste) kunst, antiek en verzamelobjecten elkaar op deze historische locatie. 
Lees verder

WINACTIE - Tafel op Zuid (AFGESLOTEN)

Gepubliceerd op: 18/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Foodliefhebbers mogen op 25 en 26 maart aanschuiven bij Tafel op Zuid, op het Deliplein op Katendrecht. Tijdens dit nieuwe, gratis festival presenteren de topchefs van Rotterdam-Zuid zich aan het Rotterdams publiek. Tafel op Zuid is een initiatief om meer Rotterdammers kennis te laten maken met het culinaire aanbod ‘onder de Maas’.
Lees verder

WINACTIE - Maak kans op Het Grote Songfestival Boek

Gepubliceerd op: 04/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

O'G3NE vertegenwoordigd in mei Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival en presenteerden vrijdagochtend het nummer Lights and Shadows aan het publiek. In het kader daarvan kun je bij OPEN Rotterdam een speciale prijs winnen: Het Grote Songfestival Boek van Richard van de Crommert en Dave Boomkens.
Lees verder

DOE DE OPEN MUSEUMNACHT010 QUIZ EN WIN!

Gepubliceerd op: 28/02/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Om Museumnacht010 nog leuker te maken hebben we samen met Museumnacht010 een quiz georganiseerd langs verschillende gebieden en locaties. Zo kom je op plekken waar je normaal misschien niet zo snel zult komen!
Lees verder

ADV WINACTIE - Maak kans op kaarten Kerst Boksgala 2016

Gepubliceerd op: 16/12/2016

Donderdag 22 december is het Kerst Boksgala in Rotterdam Ahoy. Dit jaar bokst Nederland tegen Italie. Bekende boksers zoals Nouchka Fontijn, Peter Müllenberg en Enrico Lacruz komen in actie. Jij maakt kans op kaartjes!
Lees verder

Media Onderzoek

Gepubliceerd op: 14/11/2016

Mogen we 5 minuten van jouw tijd vragen om een kort onderzoek in te vullen? Wat vind jij van de media in Rotterdam, en vooral, wat vind jij van OPEN Rotterdam? Dat willen wij weten, want jouw mening telt! Wil jij bovendien kans maken op een van de 10 cadeaubonnen ter waarde van 15 euro? Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)