Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
WINACTIE: maak kans op een uniek kunstwerk van Anouk Griffioen met Bankje van de Toekomst

WINACTIE: maak kans op een uniek kunstwerk van Anouk Griffioen met Bankje van de Toekomst

Gepubliceerd: Donderdag 05 oktober 2017 13:13

Via de social media kanalen van Het Bankje van de Toekomst en OPEN Rotterdam maak je kans op een bijzonder en uniek kunstwerk van Anouk Griffioen.
Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe durf jij in de toekomst zichtbaar te zijn?

Beantwoord de vraag via de Facebookpagina of Instagram van Bankje van de Toekomst of de Facebookpagina, Instagram of Twitter van OPEN Rotterdam. Mailen kan ook. Stuur je antwoord naar social@openrotterdam.nl.

De jury selecteert vrijdag 13 oktober het meest creatieve en originele antwoord. De jury bestaat uit kunstenaar Anouk Griffioen, Anne Bloemendaal (directeur en initiatiefnemer De Kracht van Rotterdam) en Osman Akin (communicatie-medewerker, OPEN Rotterdam). Als je de winnaar bent, krijg je van ons via social media of via de mail bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Over Bankje van de Toekomst

Het Bankje van de Toekomst is te vinden op Plein 1940 en staat symbool voor het immer doorgaande gesprek tussen Rotterdammers. Een groep Rotterdamse kunstenaars is gevraagd door De Kracht van Rotterdam om speciaal werk te maken geïnspireerd op dit Bankje, de plek en de symboliek. Door deze winactie worden de werken gedeeld met de Rotterdammers.

Het Bankje van de Toekomst staat symbool voor het gesprek over Rotterdam en tussen Rotterdammers dat nooit stopt. Een groep Rotterdamse kunstenaars, zij werden allen geselecteerd voor De Kracht van Rotterdam, geeft op eigen wijze antwoord op relevante, toekomstgerichte vragen. Zij vertellen wat er beweegt in deze stad.

De winactie is een samenwerking met Het Bankje van de Toekomst en OPEN Rotterdam, Het Bankje van de Toekomst komt voort uit www.hetverhaalvandestad.nl.

Volg het Bankje van de Toekomst op Instagram en Facebook met #bankjevandetoekomst #gesprekopdebank #gesprekmetdestad #verhaalvandestad #verbinding #makeithappen #rotterdam #010Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services