Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

WINACTIE - Tafel op Zuid (AFGESLOTEN)

Zaterdag 18 maart 2017 15:54

WINACTIE - Tafel op Zuid (AFGESLOTEN)

Foodliefhebbers mogen op 25 en 26 maart aanschuiven bij Tafel op Zuid, op het Deliplein op Katendrecht. Tijdens dit nieuwe, gratis festival presenteren de topchefs van Rotterdam-Zuid zich aan het Rotterdams publiek. Tafel op Zuid is een initiatief om meer Rotterdammers kennis te laten maken met het culinaire aanbod ‘onder de Maas’.

Tijdens Tafel op Zuid nemen de chefs van Zuid het publiek mee in hun kookbeleving, in interactieve demonstraties van elk een uur. Bij elke sessie mogen 50 bezoekers gratis aanschuiven aan een chique gedekte tafel om het bereide gerecht te proeven. De deelnemende chefs vertegenwoordigen een mix van bekende restaurants en opkomende foodconcepten. Zo verzorgen Maaike Dogan (Obba), Nick De Kousemaeker (Las Palmas) en Remco de Lagemaat (Bistrot du Bac) een kooksessie, maar bijvoorbeeld ook Frank Hanssen (Sharp Sharp), de Wijkkeuken van Zuid en Syrische chef-kok Maher Al Sabbagh.

Willen jij en je foodmaatje ook zeker zijn van een plekje aan tafel? Doe dan mee aan onze winactie en vertel ons waarom jij wel de brug overgaat naar Zuid! De leukste, meest originele reactie mag met een vriend(in) aanschuiven bij een Tafel op Zuid diner!

Reageren kan via redactie@openrotterdam.nl of via Facebook en Twitter.
Deze winactie is inmiddels afgesloten. De winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services