Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Wildlife Film Festival 2017 van start

Wildlife Film Festival 2017 van start

Gepubliceerd: Donderdag 26 oktober 2017 13:20

Vier dagen lang worden natuurdocumentaires uit binnen- en buitenland getoond tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam 2017 (WFFR) in Cinerama. In het programma is ook de documentaire De Vele Gezichten van de Zevenhuizerplas opgenomen. Deze documentaire over de Zevenhuizerplas in Prins Alexander gaat tijdens het festival in première.

Het festival heeft dit jaar een samenwerking met Disneynature. Deze Nederlandse filmproductiemaatschappij van Disney maakt al jaren natuurdocumentaires voor de hele familie. Tijdens het WFFR vertoont Disneynature haar nieuwste natuurfilm.

Voor de randprogrammering werkt het festival samen met Diergaarde Blijdorp. Naast het kijken naar films, is er namelijk nog genoeg te doen. Zo zijn er bij meer dan 40 filmvertoningen filmmakers aanwezig voor een Q&A. Ook vindt de EcologenQuiz Live plaats, waar je je kennis over de Nederlandse natuur kan testen en is er een speciaal jeugdprogramma.

Tijdens het draaien van de documentaire De Vele Gezichten van de Zevenhuizerplas maakten wij een reportage over de mensen achter de film. Bekijk ons videoverslag hieronder.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services